banner vraag

banner afspraak


fresh en frozen

Arjan Gundlach

Profiel


Wat is Tomorrow is Now?

 

Tomorrow Is Now helpt bedrijven bij het creëren van waarde en het behalen van meer commercieel resultaat met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De naam Tomorrow is Now is een duidelijke aansporing aan bedrijven om niet te wachten met MVO, maar vandaag te starten. Niet omdat het moet van de overheid, maar omdat er commerciële kansen liggen die benut kunnen worden. Vooral door die bedrijven die als eerste en beste de relatie kunnen leggen met hun kernactiviteiten en zo waarde creëren. Niet met grote strategische studies, maar met een praktische aanpak en concrete resultaten. Resultaten waarover deze bedrijven actief communiceren met klanten, medewerkers en andere stakeholders.Wie is Tomorrow is Now?

 

Oprichter van Tomorrow is Now is Arjan Gündlach. Arjan heeft ruime ervaring op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit business perspectief. Met 15 jaar ervaring in marketing (VODW Marketing, CWS, ING) ziet hij kansen vanuit de markt en weet die te vertalen naar waarde en onderscheidend vermogen voor organisaties. Hij is ervan overtuigd dat MVO niet alleen goed is voor planeet en maatschappij, maar ook dé manier is voor bedrijven om commercieel sterker te worden en een betere reputatie te bouwen.